Sider

mandag 16. september 2013

Film - øvingsoppgave (utsnitt - tempo)

Vi fikk en øvingsoppgave som gikk ut på at vi skulle lage en kortfilm som varer i ca. 30 sekund. Filmen skal bestå av minst 10 ulike instillinger med flest nærbilder der vi forteller en liten historie. Oppgaven vi valgte er slik:

- Person A har en veldig viktig ting han/hun vil si til B, B er opptatt og A får ikke fortalt den han/hun vil.

Filmen skal være uten dialog, og alle på gruppen skal redigere sin egen versjon med lyd. Vi skal legge på effektlyder og musikk slik at stemningen vi ønsker å formidle kommer godt frem.

Vi begynner med å filme hele rommet bakfra, da ser vi at person B sitter å ser på tv. I klipp nummer 2, får vi se et nærbilde av person B som ser på tv. Klipp 3, får vi se et nærbilde av dørhåndtaket som går nedover. I neste klipp får vi se et nærbilde av beinene til person A, slik at vi ser når person A går innover i rommet. I klipp nummer 5 kommer person A bort til person B (filmes fra siden til person B), slik at person A kikker mot kamera og person B kikker mot tven. Neste klipp får vi se at person A prøver å få kontakt med person B, via å poke person B i armen. Klipp 7 blir nærbilde av at person A poker person B. I klipp nummer 8 får vi et nærbilde av person A som er frustrert over å ikke lykkes med å få kontakt med person B. Neste klipp får vi se at person A kikker mot tven og ser at det er litt innterressant. Og kortfilmen avsluttet med å filme bakfra at begge to kikker på tv.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar