Sider

onsdag 18. september 2013

Øvingsoppgave

Her er det ferdige resultatet av øvingsoppgaven:



Sangen i filmen passer ikke så godt, og det er jeg klar over.

mandag 16. september 2013

Film - øvingsoppgave (utsnitt - tempo)

Vi fikk en øvingsoppgave som gikk ut på at vi skulle lage en kortfilm som varer i ca. 30 sekund. Filmen skal bestå av minst 10 ulike instillinger med flest nærbilder der vi forteller en liten historie. Oppgaven vi valgte er slik:

- Person A har en veldig viktig ting han/hun vil si til B, B er opptatt og A får ikke fortalt den han/hun vil.

Filmen skal være uten dialog, og alle på gruppen skal redigere sin egen versjon med lyd. Vi skal legge på effektlyder og musikk slik at stemningen vi ønsker å formidle kommer godt frem.

Vi begynner med å filme hele rommet bakfra, da ser vi at person B sitter å ser på tv. I klipp nummer 2, får vi se et nærbilde av person B som ser på tv. Klipp 3, får vi se et nærbilde av dørhåndtaket som går nedover. I neste klipp får vi se et nærbilde av beinene til person A, slik at vi ser når person A går innover i rommet. I klipp nummer 5 kommer person A bort til person B (filmes fra siden til person B), slik at person A kikker mot kamera og person B kikker mot tven. Neste klipp får vi se at person A prøver å få kontakt med person B, via å poke person B i armen. Klipp 7 blir nærbilde av at person A poker person B. I klipp nummer 8 får vi et nærbilde av person A som er frustrert over å ikke lykkes med å få kontakt med person B. Neste klipp får vi se at person A kikker mot tven og ser at det er litt innterressant. Og kortfilmen avsluttet med å filme bakfra at begge to kikker på tv.


onsdag 4. september 2013

Street Artist - Banksy

Street art, eller som det heter på norsk gatekunst er utført offentlig som regel anonymt og ulovlig. Gatekunst innebærer ofte bruk av spraymaling. Det kan også være klistermerker og maling.

Banksy er en kjent engelsk street artist, han arbeider under et pseudonym. Street arten hans er ofte satiriske kunstverk som omhandler emner fra politikk, kultur og etikk. Banksy er en av de mest kjente street artistene, og det spekuleres ofte om hvem som egentlig står bak navnet Banksy. 

Her er noen av verkene Banksy har laget:




tirsdag 3. september 2013

Grafitti/perspektiv øvingsoppgave

Denne uken jobber vi med gatekunst på skolen, og i den sammenheng skulle vi ha en øvingsoppgave. Øvingsoppgaven gikk ut på at vi skulle redigere en blomst inn på en murvegg, også skal det se ut som om det på en måte er tegnet på.